المقادير :
دجاجة مسلوقة و متبلة بالملح و الفلفل " او نصف كيلو لحمة مسلوقة و مستوية و متبلة بردة بالملح و الفلفل " حسب الرغبة
نصف كيلو باذنجان و حوالى 3 حبات بطاطس
مرقة
حوالى 3 اكواب ارز مغسولة و منقوعة فة الماء
الطريقة :
توضع الفراخ او اللحمة فى طاسة عميقة و تشوح بالزبدة ثم يضاف اليها البطاطس " مقلية طبعا "و بعدها الباذنجان مقلى بردة
ثم يضاف الارز و تزود بالمرقة لحد ما تغطى الارز و ممكن تزودى الملح طبعا لو لاقيتيها محتاجة و لما تغلى نخفض النار وممكن توضع فى الفرن قرب النضج الى ان تحمر و بالهنا و الشفا
دجاجة مسلوقة و متبلة بالملح و الفلفل " او نصف كيلو لحمة مسلوقة و مستوية و متبلة بردة بالملح و الفلفل " حسب الرغبة
نصف كيلو باذنجان و حوالى 3 حبات بطاطس
مرقة
حوالى 3 اكواب ارز مغسولة و منقوعة فة الماء
الطريقة :
توضع الفراخ او اللحمة فى طاسة عميقة و تشوح بالزبدة ثم يضاف اليها البطاطس " مقلية طبعا "و بعدها الباذنجان مقلى بردة
ثم يضاف الارز و تزود بالمرقة لحد ما تغطى الارز و ممكن تزودى الملح طبعا لو لاقيتيها محتاجة و لما تغلى نخفض النار وممكن توضع فى الفرن قرب النضج الى ان تحمر و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق