السبت، 7 أغسطس، 2010

بلح الشام



لمقادير: ا
كوبان ونصف ماء
نصف كوب زيت نباتي
كوبان ونصف الكوب دقيق بالخميرة
ملعقة من الفانيليا
اربع بيضات

شراب سميك
الطريقة "
اغلى الماء مع الزيت ثم اضيفى اليه الدقيق و اتركيها تبرد و بعد كدة حطى البيض و الفانيليل و قلبيها
و حطيها فى كيس عشان تحطيها تتقلى فى زيت سخن ط مثل تقطيع لقمة القاضى "
و لما تحمر خرجيها و بعدين حطيها فى الشراب و قلبيها و قدميها بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل الدونات بالشكولاتة

المقادير نصف كيلو دقيق ابيض  ملعقة خميرة فورية ملعقة لبن بودرة