الأربعاء، 18 أغسطس 2010

الكنافة بالعنب الاحمر حصرى !!


المقادير :
نصف كيلو كنافة
باكو كريم شانتيه مضروب و جاهز للتزيين
شراب " كل كوب سكر عليه نصف كوب ماء "
عنب احمر
زبدة سايحة و عليها شوية زيت
الطريقة:
تقطع الكنافة و توضع فى الصنية و تكبس باليد و يضاف عليها الزبدة السايحة حوالى "كوب "
تدخل الفرن و بعد ما تبرد خالص يضاف الشراب بارد ايضا ثم يضاف الكريم شانتيه و يفرد و تجمل بوحدات العنب الاحمر طبعا الالوان فيها بتبقى جميلة ومكن تستبدلى العنب باى نوع فاكهة عندك موز او مانجو و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...