الجمعة، 11 مارس 2011

الخرشوف باللحمة المفرومة

المقادير :
7 حبات خرشوف 
2 حبة بطاطس
ربع كيلو لحمة مفرومة
عصير 4 حبات طماطم
بصلة مبشورة
سمن او زيت
ملح و فلفل اسود
الطريقة:
يوضع السمن فى اناء و يوضع فوقه البصلة المفرومة و الفلفل الاسود و الخرشوف المقطع و البطاطس المقطعة مكعبات 
و يقلب الجميع لما تتشوح كويس تضيفى عصير الطماطم و تضيفى الملح و ممكن بعض الشوربة او المية و بعدها ضيفى الملح و لما تغلى اخفضى النار الى ان تنضج و تقدم مع ارز بالشعرية و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...