الخميس، 14 أبريل 2011

الجلاش بالبسطرمة و الجبنة التركى

المقادير :
نصف كيلو جلاش
بسطرمة 
جبنة تركى او شيدر 
زيت 
عدد 2 بيضة 
نصف كوب لبن 
ملح و فلفل 
الطريقة : 
تدهن الصنية زيت و يبدا وضع الجلاش نصف الكمية
يوضع فوقها بعض الزيت و يوزع 
توضع البسطرمة و الجبنة دون تقطيع 
تغطى بباقى كمية الجلاش و يضاف رشة زيت للوجه
تضرب البيضتان مع الملح و الفلفل الاسود و اللبن و تسكب على الوجه
تدخل الفرن الى ان يحمر الوجه 

ملحوظة :
ممكن تضيفى زيتون مقطع او فلفل اخضر اليها 
تقدم وجبة الجلاش بالبسطرمة على العشاء او غداء سريع او رحلات و بالهنا و الشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...