الأحد، 17 يونيو 2012

مكرونة باللحمة المفرومة

المقادير
كيس مكرونة اسباكتى 
زيت 
ملح و فلفل 
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة متوسطة 
الطريقة 
يوضع زيت على النار و تحمر فيه البصلة مفرومة و اللحمة المفرومة و ملح و فلفل 
و تسلق المكرونة و تصفى و يضاف اليها زيت قليل و ملح و فلفل اسود 
تصب فى اطباق و يضاف اليها اللحمة المفرومة 
و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...