السبت، 7 سبتمبر 2013

طريقة عمل الباذنجان المخلل

المقادير 
كيلو باذنجان رفيع 
ملح و فلفل احمر 
ليمونة
خل
ثوم مفروم حوالى راس ثوم


الطريقة
يسلق الباذنجان الى ان ينضج و يرفع من على النار 
تفرم المكونات مع بعضها فى كبة الخلاط مع الملح و الفلفل الاحمر و الثوم ثم يضاف اليها الليمون
و الخل و يتم حشو الباذنجان بها و يحفظ فى علبة بلاستك فى الثلاجة لحين الحاجة اليه 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...