الجمعة، 3 يونيو 2016

طريقة عمل جاتوه الباباز (حصرى )

المقادير
٥٠٠جم دقيق
كوب لبن دافئ للعجن
كيس خميرة فورية
ذرة ملح



ملعقة سكر
كوب زيت صغير
٧ بيضة و ماء ورد
الطريقة
تضرب المقادير معا ما عدا الزيت و الدقيق
يضاف الزيت فى الاخر ثم يقلب و يضاف المقادير الى الدقيق و تضرب جيدا ثم تترك لتخمر ساعة على الاقل و تضرب ثانية بعد ما تخمر
تجهز قوالب مدهون زيت او سمن و يوضع مقدار فنجان قهوة من الخليط فى كل قالب و تدخل الفرن و عندما تنضج توضع فى شراب به بىتقالة مقطعة ترنشات و ممكن تجمليها بكريم شانتيه او حسب الرغبة و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...