الخميس، 25 مارس 2010

حصرى : دجاج بانيه مشوية من مطبخى !!!!

























المقادير: كيلو دجاج بانيه بصلة مفرومة ملح و فلفل أسود زيت نباتى شواية عادية الطريقة: تتبل الفراخ البانيه فى الزيت و البصلة و الملح و الفلفل ثم توضع الشواية على النارو توضع فوقها قطع الدجاج ملاحظات هامة: تجنبى ان تكون النار مرتفعة جدا حتى لا تحرق قطع البانيه ممكن تخرجى الدجاج و لونه فاتح نوعا و به بعض الطراوة فهذا
يحافظ على طعمها و على فائدتها صدقونى يمكن أجمل أكلة عملتها هى الأكلة دى جربوها و ممكن تقديمها مع مكرونة و سلاطات و بطاطس محمرة وممكن أن تؤكل بالعيش حسب الرغبة و بالهنا عليكم و تقبلوا تحياتى

هناك 3 تعليقات:

  1. مرسى لمجهودك وطريقه جميله
    اكييييييييييد ح اجربها
    تحياتى وتقبلى مرورى

    ردحذف
  2. شكرا جزيلا وجزاك الله خيرا

    ردحذف
  3. ميرسى للتعليق الجميل و ارجو ان اقدم كل ما هو مفيد و جميل تقبلى تحياتى شيرين

    ردحذف

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...