المقادير:
كيس مكرونة شعرية
كيس مكرونة لسان العصفور
حوالى نصف كيلو لحمة مفرومة
بصلة متوسطة
سمن ملح و فلفل اسود
الطريقة :
تعصج اللحمة المفرومة مع البصلة بالسمن و يضاف الملح و الفلفل الاسود و يضاف اليها الشعرية و لسان العصفور
الى ان يغمق لونها
ثم تغطى بالماء و تغلى
ثم تخفض النار و تغطى الى ان تنضج و بالهنا و الشفا
كيس مكرونة شعرية
كيس مكرونة لسان العصفور
حوالى نصف كيلو لحمة مفرومة
بصلة متوسطة
سمن ملح و فلفل اسود
الطريقة :
تعصج اللحمة المفرومة مع البصلة بالسمن و يضاف الملح و الفلفل الاسود و يضاف اليها الشعرية و لسان العصفور
الى ان يغمق لونها
ثم تغطى بالماء و تغلى
ثم تخفض النار و تغطى الى ان تنضج و بالهنا و الشفا
بس كده ؟؟
ردحذفوتضاف على ارز ابيض بقى ولا ايه ؟؟
ومفيش مكسرات ولا توابل ولا حاجة ؟؟
بتهيألى فيه حاجة ناقصة
او دى وصفة تانية
عموما تسلم ايديكى يا قمر
لا دى وصفة تانية و ممكن تستغنى عن اللحمة المفرومة و تحطى عليه كبدة و ممكن تضيفى اى شئ اعتقد طالما يبقى مقبول و معقول بحييكى و بشكرك على تشريفك و تعليقك
ردحذف