الخميس، 26 يوليو 2012

بطاطس باللحمة المفرومة

المقادير
نصف كيلو بطاطس 
ربع كيلو لحمة مفرومة معصجة مع بصلة متوسطة 
ملح و فلفل اسود
حزمة كسبرة خضراء
زيت


الطريقة 
تسلق البطاطس و تهرس جيد
تقطع حزمة الكسبرة صغير جدا و تضاف الى البطاطس المسلوقة المهروسة 
 يضاف لها ملح و فلفل 
و تدهن صنية زيت و تقسم البطاطس المهروسة الى قسمين يوضع اول قسم فى الصنية ثم توضع فوقه اللحمة المفرومة المعصجة 
 ثم يوضع باقى البطاطس و تدخل الفرن 
الى  ان يحمر الوجه و تقدم و بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...