الأربعاء، 23 مايو 2018

طريقة عمل النجرسكو بالفراخ

                   طريقة عمل النجرسكو بالفراخ 

            المقادير تكفى 6 افراد
كيلو مكرونة عقل كبيرة او بن نصف كيلو صدور فراخ مقطعة صغير ملح و فلفل و بابريكا و كسبرة ناشفة و قرفة و شطة
بصلة مفرومة
للبشاميل كيلو الا ربع لبن م خمس ملاعق دقيق كبيرة ملح و فلفل و زبدة
الطريقة
صنية النجرسكو

طريقة عمل النجرسكو بالفراخ 

تسلق المكرونة و تترك جانبا
تعصج الفراخ مع البصلة و البهارات
تعملى البشاميل اللبن على النار تضيفى عليه الدقيق و الملح و الفلفل و ملعقة زبدة و بقلب الى ان يغلظ القوام
تضيفى للمكرونة ملعقتين من البشاميل و ملح خفيف و فلفل اسود و تقلب و يوضع نصفها فى الصنية ثم يوشع الفراخ ثم يوضع النصف الاخر و يغطى بالباشاميل و يمكن تجملى الوجه بجبنة موتزريلا او جبنة رومى حسب الرغبة و بالهنا و الشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم

طريقة عمل فتة شاورما الدجاج السورى مع الارز بالكركم  الوجبة تكفى اربع افراد تقدم كطبق رئيسى  المقادير : نصف كيلو صدور فراخ او فراخ...