طريقة عمل النجرسكو بالفراخ
المقادير تكفى 6 افرادكيلو مكرونة عقل كبيرة او بن نصف كيلو صدور فراخ مقطعة صغير ملح و فلفل و بابريكا و كسبرة ناشفة و قرفة و شطة
بصلة مفرومة
للبشاميل كيلو الا ربع لبن م خمس ملاعق دقيق كبيرة ملح و فلفل و زبدة
الطريقة
طريقة عمل النجرسكو بالفراخ
تسلق المكرونة و تترك جانباتعصج الفراخ مع البصلة و البهارات
تعملى البشاميل اللبن على النار تضيفى عليه الدقيق و الملح و الفلفل و ملعقة زبدة و بقلب الى ان يغلظ القوام
تضيفى للمكرونة ملعقتين من البشاميل و ملح خفيف و فلفل اسود و تقلب و يوضع نصفها فى الصنية ثم يوشع الفراخ ثم يوضع النصف الاخر و يغطى بالباشاميل و يمكن تجملى الوجه بجبنة موتزريلا او جبنة رومى حسب الرغبة و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق